Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

``Els nostres vins, reconeguts nacional i internacionalment``

Premis

Clos de Nit, al Wine Spectator

Clos de Nit criança valorat al Wine Spectator amb 88 punts y anomenat com un dels 10 vins dins la categoría de valors espanyols.

Feixa Negra, al Wine Spectator

Feixa Negra vi recomanat dins la categoría de vins espanyols pel WINE SPECTOR. “Un vi negre vibrant amb un energètic i angular caràcter, amb una intensa acidesa, tanins puntxaguts i un sabor expressiu a pastís de cirera, taronja i a licor”.

RESSÒ blanc, medalla de bronze al Wine Enthusiast

La marca RESSO recomanada a la guía de compra dels Wine Enthusiast de la mà de WINESELLERS LTD. Destaquen “un vi torrat en el color, amb aromes senzills i propers al melo i la poma, amb una electricitat al paladar donada per l’alta acidesa. La mescla de citrics i fruites amb pinyol és suau, equilibrada i perdura al acabar”.

Clos de Nit, medalla de bronze als premis internacionals de IWSC

CLOS DE NIT criança ha estat guardonat amb una medalla de bronze als premis internacionals de vins i espirituosos organitzats per IWSC dins la categoria de vins DO Montsant.

RESSÒ negre, medalla de plata al Concurs Mundial de de Brusseles

El nostre vi RESSÒ negre guardonat al Concurs Mundial de Brusseles de 2017 organitzat per The United Nations of Fine Wines amb una medalla de plata en la categoria de vins negres.

CAVARNICOLA, medalla de plata al Concurs Mundial de de Brusseles

El nostre cava CAVARNICOLA brut guardonat al Concurs Mundial de Brusseles de 2017 organitzat per The United Nations of Fine Wines amb una medalla de plata en la categoria de caves i espumosos.

CAVARNICOLA, medalla de bronze als premis internacionals de IWSC

CAVARNICOLA brut orgànic ha estat guardonat amb una medalla de bronze als premis internacionals de vins i espirituosos del 2017 organitzats per IWSC dins la categoria de vins DO Cava.

RESSÒ blanc, medalla de bronze als premis internacionals de IWSC

RESSÒ blanc ha estat guardonat amb una medalla de bronze als premis internacionals de vins i espirituosos del 2017 organitzats per IWSC dins la categoria de vins DO Garnatxa.

Projectes

COFEVINS crea una nova marca de vins per la cadena de restaurants NOSTRUM

La cadena de restaurants i de menjar per emportar NOSTRUM ofereix des de 2017 entre els seus productes una marca de vi blanc i negre de la mà de COFEVINS.

Clos de Nit, escollit per UNITED AIRLINES

El Clos de Nit jove ha estat escollit per UNITED AIRLINES i s’oferirá a la carta de les sales VIP i First Class de la companyia durant tot el 2018.

Testimonis

Clos de Nit, un vino firme y pulido. Este tinto ofrece sabores a ciruela, tabaco, regaliz, cuero y toques ahumados sobre taninos firmes. Austero, en el buen sentido y animado por la acidez balsámica.

Thomas Matthews

Executive Editor, Wine Spectator

Smooth and complex. Medium body and dryness. A bit too much back end acidity but nice nose of plum and dark cherry some pepper mid. Good value at under 13/bottle.

John L

Vivino, Estats Units